با توجه به اینکه به یک سال زندان تعزیری و پرداخت وام محکوم شده میتونه از محکومیت فرار کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۱ #51598126

سلام.وقتتون بخیر
حدود سه سال پیش وام ازدواج منو یه آقایی با عناوین متقلبانه و آوردن ضامنین که از یک شرکت جعلی بود و بانک هم متوجه نشد پول وام رو از من گرفت.از ده میلیون وام دو میلیون و ۴۰۰ به من داد و قرار شد قصد بانک رو ایشون تسویه کنه.بعد متوجه شدم قصدشون کلاهبرداری بوده.با برگه ای که امضا کرده بود بعد سه سال از شکایتم به مرحله اجرا رسید..ینی قاضی اونو به یک سال زندان تعزیری و پرداخت ده میلیون محکوم کرد..
حکم جلبش رو هم بهم دادند.چون این آقا تو جلساتی که من هستم یا نمیاد بعد واخواهی میده یا وکیل میفرسته!! پرونده بعد اینکه قاضی حکم داد فرستاده شد دیوان عالی.. مجددا برگشت دادگاه کیفری .. جلسه دادگاه چند روز پیش بود .. وکیل این آقا اومد.. و جلوی قاضی بمن میگفت حالا اگه محکوم هم شده میتونه نیاد و تو همچنان دنبالش باشی !
قاضی بمن گفت اگه وام رو تسویه کنه تو قبول داری؟! از اونجایی که خیلی تو این سه سال اذیت شدم تو دادگاه ها گفتم شاید بازم فرار کنه گفتم قبول کردم.فقط گفتم پول وکیل و نوشتن لایحه هایی که به وکیل ها دادم چی میشه؟ قاضی گفت اونم بهت میده.. ولی وکیل قبول نکرد گفت برگه ای امضا شده بیار که وکیل گرفتی! راستش من همچین قراردادی ندارم که ثابت کنم پول وکیل دادم.چون قرارداد ننوشت اون وکیل.و چون کاری هم انجام نداد کلا خودم پیگیر شدم..
و ثابت کردم کلاهبرداری کردن..
چنتا سوال دارم
۱_ با توجه به اینکه به یک سال زندان تعزیری و پرداخت وام محکوم شده میتونه از محکومیت فرار کنه؟! و پیداش نکنن؟!
۲_ بعد سه سال الافی در دادگاهها چه حقی بجز پرداخت وام میتونم از این آقا بگیرم؟و بمن تعلق میگیره
۳_ لازمه واسه اینکه گفتم وکیل گرفتم قرارداد ببرم دادگاه؟ حالا که قرارداد ندارم چکار کنم؟
۴_ وکیل این آقا جلوی قاضی بمن گفت من دو تا سوال از این خانوم دارم!! قاضی گفت باشه جلسه بعد بپرس. تو راهرو گفتم سوالت چیه گفت جلو قاضی میپرسم! چه سوالی میخواد از من بپرسه و منو گیر بندازه که به حقم نرسم!!
۵_ چه دفاعی کنم؟ چی بگم جلوی قاضی که حقم پامال نشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پیشنهاد به مشاوره تلفنی میکنم.