دفاع از شکایت با ادعای سرقت سکه از آرایشگاه زنانه بدون مدرک

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۸۹ #51570713

وقت همگی بخیر و خسته نباشید خدمت وکلای محترم بنیاد وکلا. اینجانب در تاریخی مراجعه به سالن زیبایی داشتم و بنا بر مشکلی که پیش آمده از سوی آرایشگر برای موهای من و اعتراض من با بنده درگیر شده و من رو هل داده خوردم به گلدونش شکست و من ترسیدم فرار کردم و رفتم بیرون با همسرم رفتم کلانتری و گفتم اینجوری شده، گفت اگر شاکی هستید شکایت کنیذ و من قصد شکایت نداشتم چون خوشم نمیاد درگیر این مسائل بشم. اما حالا اون خانم از من شکایت کرده و به من اتهام حمله و توهین و تخریب آرایشگاه و سرقت رو زده و با خط و خراش رفته نامه پزشک قانونی گرفته. یک شاهد آورده که من داشتم در سالن صحبت می‌کردم با دوستم (شاهد) خونه فروختم و در کیفم سکه هست و بعد شاهد رفته و بعد از فرار من، اون خانم فهمیده یکی از سکه‌هاش نیست و من دزدیدم، اما نه فیلمی هست بابت این موضوع نه شاهد که این صحنه رو دیده. خود من هم هم روز کلانتری شنیدم این مساله رو. آیا صرفا با یک ادعا بدون هیچ مدرکی می‌تواند ثابت کن من دزد هستم؟ اینجانب چه دفاعی می‌توانم داشته باشم؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید ‌‌.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید شاکی می‌بایست ادله داشته باشد

با سلام.
بار اثبات ادعا بر عهده شاکی می باشد و شما میبایست موضوع سرقت را انکار نمایید.
شما هم میتوانید شکایت اولیه خویش را پیگیری نمایید

سلام
بار اثبات دعوا بر عهده شاکی می‌باشد
و ایشان باید سرقت را اثبات کنند
و در دادسرا اتهام را انکار کنید

سلام شاکی باید این ادعای را با دلایل و مدارک اثبات کند و شاهد باید دزدیده شدن سکه را با چشم دیده باشد.

سلام
اصل بر برائت و بی گناهی اشخاصه
کسی که ادعای سرقت می کنه باید دلایل و مدارک ارائه بده وگرنه منع تعقیب میخوره

سلام ایشان بابت ادعای خود باید ادله به دادگاه ارایه دهد

سلام اثبات این موضوع بر عهده شاکی است