بعد از این مرور زمان ما میتونیم اعتراض کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۲ #51569028

با سلام خدمت وکلای گرامی. حدود ۲۰ سال پیش قطعه زمینی به بنده و ۴ ورثه ی دیگر از پدرم به ارث رسید بعد از توافقاتی که انجام شد و متراژ و حدود زمین که مشخض شد بعد از ۱ سال یکی از وررثه ادعا کرد که سهم زمینش کمتر از بقیه وراث میباشد و ماهم مهندس نقشه بردار اوردیم ایشون تایید کردن که ما باید هرکدام به متراژ مساوی به ورثه ی معترض بدیم که مشکل حل بشه. حالا بعد از ۲۰ سال مشخص شده نه تنها زمین برادر ما کم نبوده بلکه خیلی بیشتر از بقیه هستش. سوالی که دارم اینه که بعد از این مرور زمان ما میتونیم اعتراض کنیم؟ یا حداقل اون سهمی که برای کسری ایشون بهش دادیم رو پس بگیریم؟ چون نه نقشه بردار درست متراژ کرده حالا به عمد یا غیر عمد نه وارث معترض حرفش درست بوده

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله موضوع قابل طرح و دفاع میباشد

مرور زمان در امور کیفری است و در امور حقوق یمرور زمان وجود ندارد لذا می توانید نسبت به اعتراض اقدام کنید

درود
دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نمی شود

در امور حقوقی بحث مرور زمان نداریم. در هر زمان امکان تقدیم دادخواست وجود دارد

با درود
مرور زمان در امور حقوقی و پرونده شما مصداق ندارد.
میتوانید اقدام نمایید
موفق باشید

درود
دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نمی شود.