چطور کذب بودن شکایتشون رو ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #51565431

سلام
خواهر شوهرها جاری هام به خاطر شکایت من و خانواده م از خواهر شوهرم اقدام به شکایت واهی نشر اکاذیب علیه من و خانواده ام کردند ( ۴ شکایت علیه اینحانبه که ۳ تاشون بازپرسی و همزمان رسیدگی میشه و یک شکایت توهین و نشر اکاذیب که در شعبه اول دادیاری رسیدگی میشه و فعلا یک شکایت از مادرم فعلا به تلافی شکایت پدرم از خواهر شوهرم )

۲. قصدشون اینه من نتونم ازمون وکالت شرکت کنم و دانشگاه برم ایا نشر اکاذیب سوپیشینه موثر تلقی شده و برای کاراموزی و ادامه تحصیل مشکل ایجاد میکنه؟
۳. ایا چون شکایت هاشون رو ادغام کردن تا توامان سیدگی بشه یک حکم صادر میشه یا چند حکم؟
چطور ثابت کنیم دروغ میگن و شاهدا دروغ میگن و دشمنی دارن باهامون
لطفا موارد رو جداگانه برام توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد اینکه سوپیشینه میشود یانه بعد از رای قطعی میتوان نظر داد آنها باید ثابت کنند که شما مرتکب جرم شدید پس شما باید خودتان را تبرئه کنید در اینصورت مشکلی نخواهید داشت

با سلام
اولا هر شخصی که برای نشر اکاذیب یا هر موضوع شکایت خود بایستی دلیل و مدرکی ارایه نماید تا ادعای وی در دادگاه اثبات و محرز گردد در غیر ان شکایت شخص رد خواهد شد
دوما این امر تداخلی در دانشگاه یا ازمون شما نخواهد داشت
سوما شما میتوانید تجمیع پرونده های مطروحه را از دادگاه بخواهید تا در صورت موافقت دادگاه بصورت یکجا در یک شعبه رسیدگی گردد

صرف ادعا قابل اثبات نخواهد بود مگر اینکه مدارک و مستندات متقن را در دادگاه علیه شما ارایه داده و بر مبنای آن رای به محکومیت شما صادر شود در ارتباط با سو پیشینه نیز باید بر اساس رای دادگاه اظهار نظر نمود که برای شما سابقه خواهد شد یا خیر

البینه علی المدعی؛شاکی باید با ارائه مدارک و مستندات و شواهد ادعای خود را ثابت کند در غیر اینصورت جای نگرانی نیست و از شما رفع اتهام خواهد شد

سوءپیشینه و درج در سابقه کیفری بستگی به مجازات صادره دارد . شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید لذا اگر دعوای واهی باشد جای نگرانی نیست

اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند

سلام و عرض ادب
محکومیت کیفری موثر که سوءپیشینه کیفری مانع از استخدام یا امثال آن بشود در جرائمی با مجازات‌های خاص آن‌هم پس از قطعیت و اجرای حکم است. که به نظر می‌رسد در فرض سوال، نه هنوز حکمی صادر شده نه قطعیت یافته و نه در صورت حکم موجب سوءپیشینه بشود.
درخصوص نحوه رسیدگی به اتهامات و نحوه دفاع از این اتهامات باید جزئیات بیشتری از پرونده بطور مشخص معلوم باشد.