چگونه اقدام به شکایت جعل امضا در شرکت سهامی خاص، نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۴۴۶ #51560572

با سلام و تشکر از وکلا و کارشناسان گرامی
بنده در بهمن ماه ۹۵ عضو هیات مدیره شرکت پیمانکاری بودم و ۴۵ سهم شرکت به من انتقال داده شده بود، حالا متوجه شدم که ۴ ماه بعد یعنی خرداد ۹۶ امضای من جعل شده و شخصی که قبلا سهمش رو به من منتقل کرده بود، ۴۵ سهم من رو با جعل امضای من به خودش منتقل کرده و ۷ ماه بعد یعنی دی ماه ۹۶، ۴۵ سهم رو به نام شخص دیگه ای منتقل کرده، ضمنا در طول این دو سال دو پروژه به مبلغ ۵۰۰ میلیون هم در مناقصه برنده شده و به اتمام رسوندن.
۱. حالا من می تونم شکایتی علیه اون شخص داشته باشم و مجازاتی اگر داره به چه شکل هست؟
۲. آیا من در این ماجرا ممکنه مشکلی برام ایجاد بشه؟
۳. من در دادخواستم می تونم چه مطالباتی داشته باشم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام

در صورتی که شکایت کیفری جعل امضا را در دادسرا مطرح کرده باشید، اسناد برای کارشناسی به کارشناسان خط نگاری ارجاع خواهد شد و جعلی بودن آن مشخص خواهد شد.

درصورت اثبات جعل و استفاده از ان سند مجعول توسط ان شخص (جاعل) دو جرم مستقل صورت گرفته

طبق قانون هر کس در اسناد و نوشته‌های غیررسمی جعل کند یا از سند مجعول استفاده کند؛ علاوه بر جبران خسارت به حبس از ۶ ماه تا دو سال یا پرداخت سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد و نکته قابل توجه این است که جرم استفاده از سند مجعول، جرمی مستقل از جرم جعل است و اگر یک نفر سندی را جعل و سپس از آن استفاده کند، به مجازات هر دو عمل محکوم می‌شود.

شما میتوانید در شکوائیه خود شرح ماوقع کنی و اسنادی که با امضای جعلی شما تنظیم شده پیوست کنید و همچنین جلب نظر کارشناس را تقاضا کنید.

شما میتونید ابتدا با شکایت کیفری جعل شروع کنید و پس از صدور حکم قطعی با عنوان ضرر و زیان ناشی از جرم دادخواست مطرح کنید