برای مرخصی سارق مقرون به آزار که وثیقه گذاشته شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳۸ #51537404

مرخصی برای اولین بار سارق مقرون به آزار که وثیقه گذاشتیم با عدم رضایت شاکی مواجهه هستیم تکلیف چیه.

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهرحال رضایت شاکی باید جلب شود و بهتر است در صورت امکان خسارت ایشان را جبران نمایید

جلب رضایت شاکی با پرداخت خسارت یا انجام ترتیبی برای پرداخت خسارت ناشی از جرم میتواند شما را کمک نماید.

محکومین به حبس تا ۱۵ سال باید حداقل ‌یک ‌ششم‌ از مدت حبس خود را گذرانده باشند و همچنین محکومینی که دارای سابقه محکومیت در جرایم عمدی باشند، به ازای هر سابقه محکومیت یک ماه به نصاب مذکور اضافه می‌شود. دارای شرایط اعطای مرخصی هستند.

چون مجازات این جرم از درجه ۴ بیشتراست درصورت رضایت شاکی قاضی نمی تونه به وثیقه هم تبدلیل کند