چطور اثبات کنم که اقدام به پرداخت نفقه، نموده ام؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۱۱ #51506382

سلام
من چند سال پیش به رضایت همسر اولم همسر دوم گرفتم و همان موقع مهریه همسر اول رو پرداخت کردم، حالا همسر اول من رفته دادگاه شکایت کرده که نفقه پرداخت نمیکنم، در صورتی که من باهاشون دارم زندگی میکنم و یک شب در میان در منزل همسر اول هستم و تمام هزینه های زندگی را تامین میکنم.
میخواستم ببینم این شکایت نفقه به کجا میرسه؟
و من چطور میتونم از خودم رفع اتهام کنم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات دادخواست نفقه رد میشود

سلام
شما به استناد فاکتورهای خرید و همچنین رسید پرداختی هایی که به حساب همسرتان داشته اید می توانید مراتب پرداخت نفقه را به اثبات رسانید

سلام
اثبات عدم تمکین در دادگاه بسیار مشکل است و به سختی می توان دلیلی بر اثبات این موضوع ارائه کرد
، مگر آنکه خود زن نزد دادگاه به عدم تمکین اقرار کرده و یا این موضوع را به اطلاع اشخاصی رسانده
و آنها نیز در دادگاه بر علیه او شهادت دهند
و یا اینکه قاضی با توجه به قرائن و شواهد پیرامونی و اظهارات طرفین، علم به عدم تمکین پیدا کند.
در نهایت این قاضی پرونده است که می تواند
تصمیم لازم را در این زمینه گرفته و رای متناسب را صادر نماید.
زمانی که زوجه در منزل زوج است
ظاهر در این است که نفقه روزانه وی از طرف شوهر پرداخت می‌شود
.

با درود ؛در عقد دائم پرداخت مهریه نافی الزام به پرداخت نفقه نیست و از سوی دیگر صرف حضور زن در منزل همسر مبین دریافت نفقه نمی باشد بلکه مسکن تنها یکی از موارد نفقه زن محسوب می گردد در مانحن فیه از آنجا که زن مدعی عدم پرداخت نفقه گردیده و چنانچه بتواند آن را اثبات کند رای بر له وی صادر می گردد در در حالت تشکیک در پرداخت نفقه یا عدم آن ،اصل بر عدم قرار گرفته و باز هم رای بر له زن صادر می گردد مگر آنکه مرد بتواند پرداخت ان را اثبات کند