آیا واریز بیمه مشاغل آزاد مانع از دریافت حقوق و مزایای الباقی قرارداد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #51442098

با سلام
در سال ۹۸ در شرکتی با کارفرما قرارداد یکساله کتبی منعقد کردیم. تاریخ شروع قرارداد ۲۹ تیر ۹۸
و اتمام ان ۲۹ تیر ۹۹ بود. کارفرما من رو قبل از اتمام قرارداد در تاریخ ۲ ابان ۹۸ از کار اخراجم کرد و
من در هیات تشخیص و حل اختلاف حکم ابقا به کار خواستم و کارفرما دلایل خاص و هیچگونه
مدارک و مستنداتی مبنی بر اخراج به هر دو هیات ارائه نکرد و حتی به توصیه هیات تشخیص و حل اختلاف هم با بنده بر سر مبلغی توافق و سازش نکرد. اما به بنده باز هم حکم ابقا به کار ندادند علت اخراج زوال زمینه اشتغال در دادنامه ها عنوان شد. مجبور شدم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم.حال سوالم این است اینجانب در سال ۹۵ با تامین اجتماعی قرارداد مشاغل ازاد ۱۲ درصد منعقد کردم و برادرم نیز از همان سال برایم بیمه مشاغل ازاد واریز کرده و برادرم قبل از ورود به شرکت کارفرما و حتی بعد از تاریخ اخراجم از شرکت ( ۲ ابان ۹۸ ) تا به امروز بیمه مشاغل ازاد به حساب تامین اجتماعی برایم واریز کرده ایا واریز بیمه مشاغل ازاد مانع از دریافت حقوق و مزایا و بیمه الباقی قرار دادم از شرکت کارفرما میشود و ایا دیوان از سوابق بیمه ام استعلام میگیرد و دادخواست و شکایتم رو رد میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ،واریز حق بیمه آزاد نافی رابطه کاری و کارفرمایی فی‌مابین شما و کارفرما نخواهد بود

سلام
واریز حق بیمه مشاغل آزاد ارتباطی به کارکرد شما برای کارفرما ندارد و کارفرما مستقلا موظف به پرداخت حق بیمه عیدی پاداش سنوات و غیره خواهد بود