آیا میتوان خانه ای را تقسیم کرد و به دو نفر اجاره داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #51438579

مثلا یک فضای ۱*۱ از سالن به یه نفر و بقیه خانه به نفر دیگر؟ در این صورت مبالغ اجاره بها چگونه محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مالکیت خانه متعلق به یک نفر باشد منع قانونی برای این کار وجود ندارد ولی اگر متعلق به چند نفر باشد فقط با توافق مالکین امکان پذیر است

باسلام تقسیم فضای منزل به دو قسمت،جهت اجاره دادن به ۲ فرد، خلاف قانون نیست وبه توافق شما با مستاجرین بستگی داره که متناسب با متراژ هر کدام از قسمتها میتوانید اجاره بها مشخص نمایید

بله امکان پذیر است و اجاره به تناسب دریافت شود

در اجاره باید قید شود در این صورت منعی وجود ندارد.

"با سلام"
بلامانع است ولی میبایست اجاره بصورت معقول دریافت شود

منع قانونی برای این کار وجود نداشته و اجاره بها نیز باید به صورت تناسب بندی بر حسب متراژ دریافت شود .