آیا اقدام فروش سهام از طریق قولنامه و دفاتر رسمی قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #51410419

جهت فروش سهام وکالت بلاعزل به شریکم را به صورت رسمی و دریافت حق ثمن به ایشان دادم همچنین در وکالت نامه بدلیل عدم آگاهی اینجانب نوشته شد ضمن عقد خارج؛ حق فسخ وکالت را ندارم؛ ولی در وکالتنامه حق مالکیت سهام را از خودم صلب نکردم؛ و وکیلم تا کنون هیچ اقدامی جهت فروش سهامم نکرده است؛ حال بعد از گذشت ۸ سال اینجانب قصد فروش سهامم را به شخصی دارم؛ وکیل اینجانب بعد آگاهی به من گفته است که من سهام شما را نه بصورت رسمی؛ بلکه از طریق قولنامه و دفترخانه رسمی؛ سهام شما را فروخته ام گفتم حالا که ادعا میکنی سهامم را فروخته ای ؛ چرا حق ثمن سهامم را پرداخت نمیکنی ؛ پاسخ میدهد با وکالت بلاعزل و اجازه دریافت حق ثمن ؛ شما هیچ مالکیتی نسبت به سهامتان ندارید که من حق ثمن را به شما بدهم. ۱- آیا اقدام فروش سهام از طریق قولنامه و دفاتر رسمی قانونی میباشد؟ ۲- آیا ایشان میتواند ثمن ؛ حق مالکیت سهامم را به من پرداخت نکند؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه از مفاد وکالتنامه چیزی قید ننموده اید بهتر است حضوری با یک وکیل متخصص مشورت نمایید

باید وکالتنامه گفته شده بررسی شود

سلام. بابد مفاد وکالتنامه ای که اعطا کردید بررسی بشود.