می‌گوید از شهرداری مجوز تابلو روان دارد چگونه ودر چه قالبی از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #51407887

در آپارتمانی ۶طبقه با ۱۲واحد که همه اداری یا پزشک هستند، دفترخانه اسناد رسمی دارم. در محل نصب تابلو طبقه ما دو تا قسمت مجزا هست. جدیدا واحد همسایه ما تابلو قبلی خود را که تابلو روان هست، بزرگتر کرده و و جلوی دید تابلو من را گرفته است. می‌گوید از شهرداری مجوز تابلو روان دارد. چگونه ودر چه قالبی از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا به شهرداری مراجعه نمایید

سلام بدوا به شهرداری مراجعه کنید.نتیجه ای عاید شما نشد شکایت مزاحمت مطرح کنید

تحت عنوان رفع مزاحمت قابل پیگیری است

باسلام بدوا به شهرداری مراجعه نماید اگر به نتیجه نرسیدید شکایت ایجاد مزاحمت مطرح کنید

سلام و عرض ادب
دادخواست رفع مزاحمت به ثبت برسانید .

سلام . داشتن اجازه از شهرداری مجوزی برای ایجاد مزاحمت برای شما نیست و چنانچه تابلو مذکور برای شما مزاحمت ایجاد کرده و ممانعتی برای اعمال حق دیده شدن تابلوی قانونی و دارای مجوز شما بوجود آورده ، می توانید دعوی رفع مزاحمت و ممانعت از حق مطرح نمایید .

سلام و درود
با مراجعه به شهرداری موضوع را عنوان نمایید و در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق طرح دعوی نمایید .