آیا زوج می تواند قبل از مختومه شدن پرونده و پرداخت هیچ حق و حقوقی به زوجه برای طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۰ #51369284

ببخشید می خواستم بدونم زوج به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست طلاق و اعسار از پرداخت مهریه داده است ،دادگاه طلاق را با پرداخت پیش قسط مهریه و نفقه کامل بعلاوه اقساط مهریه رای داد. اما زوجه دادخواست به تجدید نظر فرستاد رای تجدید نظر مانند رای دادگاه شد دوباره زوجه به دیوان عالی فرستاد رای دیوان به تجدید نظر فرستاده شد و واحد تجدید نظر به واحد ابلاغ ارسال کرد اما هنوز رای دیوان به زوجه ابلاغ نشد . سپس برگه ایی از طرف اداره پست " اخطاریه دفتر خانه " به دست زوجه رسیده است که اگر ظرف مدت ۷ روز به دفترخانه مراجعه نکند رای طلاق صادر می شود ؟
۱ - آیا زوج می تواند قبل از مختومه شدن پرونده و پرداخت هیچ حق و حقوقی به زوجه برای طلاق اقدام کند؟
۲ - قبل از رای دیوان می تواند زوجه را طلاق دهد؟
۳ - در برگه اخطاریه دفترخانه به دادنامه رای اولیه دادگاه خانواده مورخ ۹۷/۰۷/۱۶ استناد کرده است مگر بعداز رای دادگاه بیشتر از۳ ماه فرصت طلاق دارد؟
۴- مگر نباید نامه ایی از دادگاه خانواده به دفتر طلاق ارسال شود یا زوج میتواند به استناد دادنامه برای طلاق اقدام کند ؟ زوجه از شعبه دادگاه خانواده خود پیگیری کرده است اما آنها در جریان برگه اخطاریه دفترخانه نبودند ؟
۵- آیا می توان بدون حضور زوجه حکم طلاق را خواند ؟ مگر زوجه نباید در پاکی باشد وگرنه صیغه طلاق باطل می شود ؟
۶- آیا بعد از صیغه طلاق سند ازدواج به زوجه داده میشود ؟ یا خیر ؟
۷ - دفترخانه برای طلاق را چه کسی انتخاب می کند ؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱ _ اجرای صیغه طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی به نحوی که در حکم طلاق تعیین شده می باشد.
۲ _ تا زمانی که رای طلاق قطعی نشود قابل اجرا نیست .
۳ _ اعتبار رای طلاق از تایرخ قطعیت یا ابلاغ رای فرجامی ، سه ماه است .
۴ _ خیر .
۵ _ این موضوع توسط دفتر خانه باید احراز و رعایت گردد .
۷ _ هم سند طلاق و هم سند ازدواج به زوجه تعلق دارد .
۸ _این سوال مبهم است و قابل پاسخ دادن نیست .