میگن خونه دوسال بعد اماده میشه کم کم پول میگیرن؛ چه کار کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۹ #51357425

سلام الان شرکت های بزرگ اپارتمان پیش فروش میکنن
اکثرا تو مرحله زمین یا گود برداری پیش فروش میکنن
مثلا میگن خونه دوسال بعد اماده میشه
کم کم پول میگیرن
چه کار کنیم که سرمون کلاه نره
خیالمون راحت باشه که کلاه برداری نیست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد پیش فروش ساختمان در دفترخانه و طبق قانون پیش فروش تنظیم شود...

با درود
باید قرداد پیش فروش رسمی تنظیم کند و متعاقبا استعلام از پیشینه شرکت و در قرارداد حق فسخ و وجه التزام به میزان کارشناسی عادله روز تعیین نمایید

درود بر شما، قرارداد پیش فروش را از طریق دفاتر اسناد رسمی تنظیم و مفاد آنرا پیش از تنظیم به نظر احدی از متخصصین امر برسانید، علی‌ای‌حال پیش خرید ریسک‌های خاص خود را خواهد داشت.

ضمن بررسی شخصیت حقوقی شرکت هر گونه قرارداد پیش فروش با وشرایط و ضوابط خاص در دفتر اسناد رسمی تنظیم و ضمانت اجرای لازم از شرکت بخواهید.

سلام و ارادت
قرارداد پیش فروش رسمی ببندید که فقط در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میشوند .

درود
بابرسی پیشینه شرکت و انعقاد قرارداد رسمی و فی مابین و مدت زمان پایان عملیات مشخص باشد و عدم پایان در مهلت مقرر حق فسخ محفوظ باشد

درود
در خصوص اعتبار طرف قراردادتان تحقیق نموده و در مورد متن قرارداد قبل از امضا با متخصص امر مشورت نمایید .