چگونه حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۲ #51299723

من ۹۷.۱۰.۲۸ یک واحد معامله کردم ۱۵ میلیون نگه داشتیم برا تخلیه و قرار شد که بعد از اتمام مدارس تخلیه کنه برا همین بنگاه برا ما به اجاره نامه نوشت به مدت ۱ سال ولی لفظی با طرف صحبت کردیم که در اتمام مدارس تخلیه کند بنگاه هم گفت که بخاطر عرف یک سال نوشتم الان طرف میگه نه من تخلیه نمیکنم من هم نیاز شخصی به ملک دارم چون خودم مجبور به اجاره کنم ماهی ۵۰۰ میدم.
من میتونم حکم تخلیه بگیرم؟
راهنمایی کنید
مرسی

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . باید تاپایان مدت اجاره صبر کنید بعد از آن درخواست تخلیه مطرح کنید .

متاسفانه تا انقضای مدت اجاره نمیتوانید حکم تخلیه بگیرید مگر اینکه ایشان اجاره بهایش را به موقع نپردازد .

باسلام
باتوجه به انعقاد قرارداد اجاره و اینکه اجاره عقدیست لازم نمیتوانید زودتر از موعد درخواست تخلیه نمایید.
شما هم بهتره تا پایان مدت اجاره صبر کنید چون تخلیه مورد اجاره قبل از اتمام قرارداداجاره فقط با رضایت طرفین امکان پذیر است

باسلام باتوجه به قراردادی که نوشته اید و باتوجه به لازم بودن عقد اجاره نمی توانید زودتر از موعد تقاضای تخلیه کنید
تنها راه اثبات صوری بودن زمان مندرج در اجاره نامه است که کار دشواری است