با عنوان آدم ربایی میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #51273817

سلام
آخرای سال ۹۸ من و همسرم دچار یکسری از مشکلات خانوادگی شدیم.. تا این موعد تخلیه منزل که در رهن بنده بود رسید که قرار فردا رو با صاحب خانه گزاشتم برای دریافت پول پیش. خانمم به برادرانش قضیه رو خبر داده بود و من که مشغول تعمیر ماشینم جلوی درب منزل بودم یک لحظه بخودم اومدم دیدم چهار نفری دست و پای منو بستن و دهنمو با فحاشی و کتک بزور سوار ماشین برادر زن بزرگترم میکنند... خلاصه منو به یک کمپ ترک اعتیاد بردن هرچقدر گفتم آزمایش بگیرید گوش نکردند.. ۲۵ روز اونجا بودم بدون اینکه به کسی بگن .... با صد زور و زحمت از اونجا اومدم بیرون. رسیدم خونه دیدم هیچی واقعا هیچی تو خونه نیست به صاحب خونه ام گفتن که پول پیش خونه رو بده به ما ما طلاق گرفتیم..... برادر بزرگش تو کمپ به عنوان معرف و ضامن امضا کرده. حالا میخوام ببینم اینا هیچ حکمی نداشتن برای بردن و سایلا وبردن بچه من.. راهنماییم کنید لطفا چه کنم.. آیا میتونم شکایت کنم یک نفر شاهد از بچه های همون کمپ برای شهادت دادن هست. خیلی ممنون

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل فقدان فصد نمی توانید شکایت آدم ربایی بکنیدولی چنانچه رهن بنام شما تتظیم گردیده میتوانید از طریقی حقوقی مطالبه وجه ودیه بدین

باسلام.ضمن تنظیم شکواییه به عمل مجرمانه افرادمرتکب طبق اظهارتان وچنانچه ازارایه ادله درعجزمیباشیدمیتوانیدباتعرفه یک شاهدمردواتیان سوگندادعای خودرابه اثبات برسانیدوهمچنین طرح دعوی به طرفیت همسرتان جهت استردادجهیزیه وتعیین تکلیف حضانت وملاقات فرزندباتوجه به شرایط ووضع حال زندگیتان ونیزبه طرفیت موجرجهت استردادوجه رهن خانه.

با سلام
با توجه به تنظیم قرارداد اجاره به نام شما ، جهت احقاق حق خود دادخواست حقوقی بابت مطالبه وجه علیه موجر تقدیم نمایید .
طرح شکایت کیفری از جهت آدم ربایی ظرایف و تفسیرهای خاص خود را دارد که پیشنهاد می شود با یکی از همکاران معزز متخصص در این زمینه مشاوره کامل نمایید .

ابتدا اظهار نامه برای استرداد اموال ارسال کنید در صورت عدم اقدامدادخواست حقوقی استرداد اموال خود را تقدیم دادگاه نمایید جرم آدم ربایی به سختی اثبات خواهد شد

سلام و درود، توصیه می گردد اظهارنامه ای مبنی بر استرداد اموال به افراد خاطی فرستاده و در صورت عدم اجرای آن ، دادخواست استرداد آن ها را اقامه نمایید؛ آرزوی بهروزی.

مبلغ ودیعه را از موجر مطالبه کنید .
چون دعوا خانوادگی بوده و برادران همسر شما سوء نیتی در انتقال جبری شما به کمپ نداشته اند ، احتمالا جرم ادم ربایی اثبات نگردد

درود
اثبات ادم ربایی در این مورد دشوار است. دادخواست استرداد وسایل خودتون و مطالبه وجه تقدیم کنید بهتر است قبلداز آن هم اظهارنامه بفرستید.