برای شکایت از همسایه باید به کدام مرجع مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۲ #51255081

با سلام فراوان
مدت سه سال قبل ملک ویلایی را به مجتمع مسکونی ۴ طبقه تبدیل کردیم .طبقه اول (روی پیلوت) را به دو واحد ۶۴ و ۸۷ متری تبدیل کردیم .و بدلیل مشکل کانال کشی کولر واحد ۶۴ متری فاقد کانال کولر میباشد .لازم به ذکر است که در زمان ساخت با گذاشتن داکت جهت نصب اسپلیت بر روی نمای اصلی ساختمان از شهرداری منطقه و مهندس ناظر اخطار جهت ممنوعیت نصب هر گونه تاسیسات و کانال کشی و اجرای کامل و بدون نقص نما دریافت کردیم .البته پس از دریافت پایانکار و تفکیک سند واحد ۶۴ متری را ۱۸ میلیون زیر فی منطقه در ان زمان بفروش گذاشتیم که توسط شخصی که کارمند شهرداری بود خریداری شد و با اطلاع از قانون ممنوعیت نصب اسپلیت و ... بر روی نمای ساختمان از کولر ابی پرتابل استفاده میکرد ولی اخیرا مالک جدید شبانه با کندن قستی از نمای اصلی ساختمان جهت نصب کولر با اعتراض ما دست از کار کشید ولی نهایتا روز بعد با اگاهی از حضور نداشتن ما در منزل به خلاف خود ادامه داده و اقدام به نصب اسپلیت بر روی نما کرده.ضمن اینکه با تجربه بنده در خرید ملکی در محل دیگر و در حدود یکسال قبل که یکی از مالکان به همین شیوه اقدام به نصب اسپلیت کرده بود بعد از زلزله ۲ سال قبل در مشهد اسپلیت واحد مذکور بر روی خودروی پارک شده ای در خیابان سقوط کرد که با شکایت فرد متضرر وبه علت بی توجهی بقیه مالکان ساختمان به گزارش تخلف واحد مذکور دادگاه همه ی مالکان را به مجبور به پرداخت غرامت به صاحب خودرو کرد..حالا سوالم این هستش که برای شکایت از مالک جدید به کجا باید مراجعه کنم برای جمع اوری اسپلیت فرد متخلف؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : باید در دادگاههای عمومی حقوقی طرح دعوی کنید.

با سلام شما می توانید برای ایشان اضهارنامه ای ارسال و مسیولیت خود را منتفی نمایید و به شهرداری هم برای گذاشتن اسپیلت مخالف قوانین سازمان گزارش دهید