چکار کنم که دادگاه سرپرستی بچه رو بهم بده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #51239857

سلام خسته نباشید

ببخشین بنده نزدیک به یکسال عقد و حدود سه ماه ازدواج ولی هنوز خونه بابام هستم الانم باردار شدم یک ماه و نیممه ولی ولم کرده خونه بابام نه خونه ایی برام میگیره نه کاری به کارم داره میترسم واسه بچه رو به دنیا اوردن ممکنه بزاره بره دیگ پیداشم نکنم بره شهرستانشون دیروزم پلیس اورده در خونه تو کوچه دادو بیداد میخواد بچمو سقط کنه میگه یا سکه هاتو ببخش تا بچه رو برات بندازم یا اگه یه تار موش خونه بابات کم بشه میندازمتون زندون و دیه میگیرم کلا دنبال منفعته این وسط نه بچه الان واقعا نمیدونم چکار کنم. ترو خدا یه راه حلی جلو پام بزارید. الان چکار کنم که دادگاه سرپرستی حق وکالت بچه رو بهم بده تا ببینم چکار کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به طور کامل آرامش و خونسردی خود را حفظ نموده و مراقب حمل خود باشید تا مشکلی برای ایشان پیش نیاید و نگران تهدیدهای ایشان نیز نباشید
ضمنا ایشان مکلفند نفقه شما و فرزندتان را کاملا بپردازند و چنانچه نپرداختند می توانید در این مورد شکایت کنید
و حضانت بچه نیز چنانچه دختر باشد تا پایان ۷ سالگی و چنانچه پسر باشد تا پایان ۲ سال به عهده شماست و بعد از آن نیز دادگاه مصلحت طفل را بررسی می نماید
البته اگر بتوانید موضوع خود را با توافق حل و فصل نمایید خیلی بهتر است.