هنوز بخشی از مبلغ خونه رو نپرداختم از فروشنده به این اندازه سفته بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۶ #51234292

سلام خدمت شما
من یه خونه مسکن مهری خریدم که سند نداره. توی قولنامه ذکر کردیم که هرگونه کشف الفساد به عهده فروشنده است. البته فروشنده از مالک اول یک برگه داشت مبنی بر تسویه اون مالک با تعاونی مربوطه. اما من از تعاونی که جویا شدم گفتن ملک نزدیک به شونزده میلیون بده کاری داره. حالا من جهت تضمین این شونزده میلیون چه کار کنم؟
راه درست چیه؟ و اگر سفته گرفتن درسته چطور سفته رو تنظیم کنم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت گرفتن سفته ، نسبت به پرکردن جای خالی حداکثر تا مبلغ مندرج در سفته اقدام‌نمایید .

به جای سفته چک بگیرید در غیر این صورت با اخذ سفته می توانید جاهای خالی را پر کنید

با درود
اگر بدهی دارد از قبل، آنها (ید ماقبل شما) در صورتی که شما متقبل نشده باشید، مکلف به پرداخت می‌باشند.
متن سفته را باید تکمیل نمایید، بهتر است چک دریافت دارید.

درود
چک جدید یا صیادی بگیرید بهتر است ولی سفته هم می توانید بگیرید.

سلام.باید بدونید بدهی برای چی و مربوط به چه کسیه چون برگه تسویه در میان بوده و اگر مربوط به ایشان است میتوانید چک یا سفته بگیرید و موردی ندارد که قید شود بابت بدهی تعاونی بوده است.ولی سوال اینجاست که بدهی بابت چیست؟ آیا جریمه تاخیر دارد یا مبلغ ثابت اطت یا بابت اقساط بوده؟؟؟

سلام
سفته قسمت های خالی داره که کافی ست آنها را پر کنید.