آیا آزار و اذیت و شکنجه در خانه حقی برای زن جهت طلاق ایجاد مینماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۲ #51142047

من شوهرم شرایط ۱۲گانه طلاق مندرج در سند ازدواج و نداره ولی تو خونه بشدت بداخلاق و منو همش تحقیر میکنه و منو از همه لحاظ محدود کرده و همیشه درحال شکنجه کردن منه خسته شدم میخوام جدابشم آیا مهریه به من تعلق میگیره بااین شرایط

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه که درهرشرایطی به شماتعق میگیرد و مشکلی در خصوص مطالبه آن ندارید.
امادرخصوص طلاق عرض شود که.
یکی از شروط ضمن عقد (بند۲عقدنامه ) سو رفتار و سو معاشرت زوج است به حدی که ادامه زندگی غیرقابل تحمل شود شما اگر بتوانید اذیت و آزار زوج را در دادگاه ثابت کنید(تحقیر.شکنجه روحی )میتوانید بعنوان عسروحرج تقاضای طلاق دهید

اگراعمال ورفتار شوهردرخانه برای شما عذاب آورشده وادامه زندگی باوضع موجود قابل تحمل نمی باشد ، میشود به عسروحرج استناد کرد .بشرطی که شهود صحت ادعای شما را تایید کند

با سلام ازار و اذیت شما اگر غیر قابل تحمل باشد به گونه ای که توسط دادگاه به عنوان عسر و حرج محسوب گردد میتوانید به زوجه حق طلاق داده میشود مهریه در هرحال به شما تعلق خواهد گرفت.

اولا این شرایط ممکن است در دادگاه عسر و حرج شما را اثبات کند و می توانید از این طریق طلاق بگیرید و این مسایل به حق مهریه شما خللی ایجاد نمی کند