فسخ صلحنامه با مصالح هست بعد مرگ متصالح یا به وراث متصالح میرسه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۴۵ #51133829

تمامی شرایط صحت صلح و صیغه اجرا شد و استثنای خیار فسخ به شرط برای مصالح از تاریخ تنظیم سند لغایت سی سال بنفسه و لسانه مباشرتا کلیه خیارات از طرفین ساقط شد منافع مورد صلح قبلا به کسی واگذار نشده و متصالحین با رویت مورد مصالحه وقوف کامل به محل وقوع مورد مصالحه و حدود و مشخصات ان قبول صلح کرده اند و ضمن عقد شرط و مقرر شد که منافع مصالحه مادام العمر مصالح متعلق به وی باشد

و وراث قانونی مصالح بعد قوت ایشان حق لستفاده از ماده ۴۴۵ قانون مدنی را نخواهند داشت و خیار فسخ را در ضمن همین عقد و عقد خارج لازم به مبلشره خود مصالح نمودند

و حقی بعد از فوت برای وراث باقی نبوده و بعد از فوت مصالح ابتدا به ساکن به متصالح قطعیت می یابدکه مصالح در طول حیات خویش نیز حق انعقاد اجاره با دیگری به هر مبلغ و به هر شرط و به هرمدت و حداکثر به مدت حیات خود را دارد و میتواند مال الجاره و اجرت
المثل ان را به نفع خود وصول کند
و تادیه بدهی های احتمالی اب و برق و گاز مشترک بقدرالحصه مادام الحیات مصالح به عهده وی میباشد و ضمن عقدالعقد لازم بین طرفین شطرط و مقرر گردید
و غیره را از اصل و یا مازادمورد مصالحه به هیچ نحو و به هیچ صورت جزا و یا کلا یا مشاعا یا مفروزا ندارد

و درصورت تخلف متصالح موجب فسخ این صلح از سوی مصالح خواهد بود

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز حق فسخ به ورثه منتقل می شود

با سلام ،حق فسخ به وراث منتقل خواهد شد

با سلام
حق فسخ به وراث انتقال می یابد

سلام و درود حق فسخ به وراث می رسد.

با احترام حق فسخ به وراث می رسد

حق فسخ به وراث خواهد رسید.

حق فسخ به وراث منتقل می شود