آیا دادگاه با تقسیط مهریه موافقت خواهد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۲ #51130666

میخواستم سوال کنم اگر بخواهم زنم رو طلاق دهم آیا دادگاه با تقسیط مهریه موافقت میکنه؟
زنم خیلی ناسازگاره اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست کلا هم دنبال یه برنامه هست که مهریه رو کامل بگیره. میخواستم بدونم اگر من دادخواست طلاق دهم برخورد دادگاه با من چطوره من یه خونه یک میلیاردی دارم.
آیا دادگاه مرا ملزم به فروش خونه میکنه یا مهریه رو از همون اول قسط بندی میکنه،درآمدم حدود ماهی ۲ میلیون تا ۲۵۰۰ هستش.
تورو خدا یه راهنمایی خوب میخوام میدونم که باید من خاک بر سر مهریه بدم.
چطور میتونم مهریه رو قسط بندی کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله . با ارائه دلیل بر عدم توانایی مالی تقسیط می شود . ضمن این که اگر زوجه ناشزه نباشد باید تا نصف منزل اموال خود را به زوجه تملیک کنید .

باسلام وعرض ادب خدمت شما دوست گرامی درپاسخ به سوالتان باید متذکر شوم که اگر بعداز استعلام گرفتن مقدارمهریه امکان پرداختش بصورت نقد مهیانباشد باید طبق رای دادگاه تقسیط شود

اگر بخواهید زنتان را طلاق دهید، دادگاه با تقسیط مهریه موافقت میکند مشروط بر اینکه دادخواست اعسار شما را قبول کند
دادگاه شمارا ملزم به فروش خونه نخواهد کرد زیرا خانه از مستثنیات دین است
برای تقسیط مهریه باید دادخواست اعسار دهید برای اینکار باید استشهادیه جمع کنید
در صورتی که متن استشهادیه و دادخواست و لایحه ای عالی تهیه کنید می توانید میزان قسط را بسیار مبالغ پایینی قراردهید

درحکم طلاق به کل مهریه نقدا محکوم می شوید .‌بعدازآن ، تقاضای تقسیط مهریه راانجام دهید
اگرخونه را بعداز عقدازدواج خریدی تا نصف اموال ازان خانه برای زن هست ( شرط نصف اموال مشترک )

اگر شما یک طرفه دادخواست طلاق بدین به پرداخت مهریه و نفقه معوقه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک محکوم خواهید شد، البته شما میتونید بعد از صدور حکم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه رو تقدیم کنید