زوجه با اعلام کراهت شدید و بذل مهریه میتونه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۳۲ #51129423

باسلام خدمت شمابزرگوراران
الان دو سال و نیم میشه که با زوجه در عقد دایم بسر میبریم و زوجه یک سال قبل درخواست طلاق داد که نظر اخلاقی و رفتاری زوجه در عسر و حرج به سر میبره و نتونست اثبات کنه و طلاقش رد شد و اعتراض هم به رای نکرد
هفته قبل وکیل گرفته و شکایات جدید کرده و متنش اینه
نظر به اینکه زوجه بیش از دو سال و نیم میباشد که در عقد دایم به سر میبرد و هنوز دارای فرزندی نمیباشند متاسفانه به دلیل مشکلات به وجود آمده و عدم تفاهم اخلاقی و رفتار نفرت انگیز و کراهت آور مستمر زوج، امکان ادامه زندگی مشترک غیرقابل تحمل بوده و حتی کراهت موجود باعث شده که زوجه حاظر به بذل مهریه در قبال طلاق برای پایان این کراهت میباشد
سوال اینه زوجه ناشزه هست و قصد ازدواج مجدد ندارم و من هیچ مشکلی که باعث بشه در عسر و حرج میشه رو باعث نشدم و حرفهایی که وکیل محترم نوشتن کاملا دروغه و حتی از طرف دادگاه به ماموران دستور داده شده تا تحقیق کنند و گفتن من تا حالا هیچ مشکل اخلاقی نداشتم و ندارم به نظرتون من چکارم کنم با توضیحاتی که دادم مگه زوجه با اعلام کراهت شدید و بذل مهریه میتونه طلاق بگیره و عدم تمکینش اثبات کردم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعا باوکیل زوجه است .‌اگر عسروحرج زوجه ثابت کردد . طلاق محقق می گردد

طلاق خلع یکی از انواع طلاق است که بر اثر کراهت زوجه میواند درخواست شده و با بذل مال از سوی زوجه صورت وقوع خواهد یافت . چنانچه کراهت زوجه برای دادگاه اثبات شده و قاضی دلایل اکراه را موجه تشخیص دهد امکان صدور رای وجود داشته و در غیر اینصورت محکوم به رد خواهد بود .

در صورت پذیرش دادگاه میتواند حکم طلاق با شرایط فوق بگیرند