با تصرف دام به امانت داده شده، قابل پس گرفتن هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۱ #51109549

سلام
۲۰ سال پیش مادر بنده با ارث پدرشون ۴ قوچ اهلی، ۲۶ بز نر و ۱۰ گوسفند ماده خریداری کرده و برای امانت و زاد و ولد به عمو هام که در روستا سکونت داشتند سپردند. عمو هام با هم دست شدن با پدر بنده سند امانت دادن گوسفند ها رو امحا و این تعداد دام رو تصرف کردن و تقریبا ۱۰ سال پیش گفتیم شکایت میکنیم و پدرم رفت و با عمو هام کاغذی نوشتن و ذکر کردن اون موقع قیمت دام ۲۰ هزار تومان بود پس الان هم برای هر راس ۲۰ هزار تومان پرداخت میکنیم.
پدرم کاغذ رو امضا کرد و حتی همون مبلغ رو هم نگرفت و بعد مادرم بخاطر این اتفاق از پدرم جدا شد.
حتی چند نفر شاهد هم داریم که ۲۰ سال پیش سند امانت سپردن دام به عمو هام رو امضا کردن و با کمال میل حاضر هستن تا در دادگاه شهادت بدن و قسم یاد کنن.
حالا امکانش هست که ما این تعداد دام رو پس بگیریم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکانپذیر می باشد . حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .