هم مهریه میخواهد و هم راضی به طلاق نمیشود، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۹ #51102013

سلام و وقت بخیر
خانم اینجانب از خانه اینجانب رفته؛ دادخواست تمکین دادم، به وقت دادگاه مونده، توقیف حقوق و اموال در آورده، حال میگه هم مهریه ام رو میخوام و همه طلاق نمیخام بگیرم.
در این شرایط زوج چه باید بکند؟
واقعیتش با این کارهایی که کرده، خودم هم حاضر نیستم به ادامه زندگی با ایشان ولی اگه خودم هم در خواست طلاق بدم، تنصیف اموال به میان در میاد.
حال چه کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه در هر صورت حق زوجه می باشد و باید پرداخت شود و نهایتا می توانید اعسار بزنید
در خصوص عدم تمکین ایشان چنانچه نشوز ایشان با حکم عدم تمکین اثبات شود می توانید هم نسبت به اخذ حکم ازدواج مجدد اقدام نمایید و هم نسبت به طلاق زوجه فعلی بدون تنصیف دارایی اقدام نمایید

سلام
دوست عزیز همان الزام به تمکین را بگیرید و نسبت به حکم آن اجراییه بکشید اگر خانم نیامد دیگر نفقه به او تعلق نمی گیرد در مورد مهریه هم آن را قسطی کنید

با سلام در مورد مهریه حق با ایشان است. ولی حق طلاق برای شما محفوظ است. ولی نمیتوان در ازای این طلاق طرف مقابل را مجبور به بذل مهریه نمایید.

اولا اگر شما حاضر به پرداخت مهریه باشید طلاق می توانید بدهید هرچند ایشان راضی نباشد زیرا طلاق حق مرد است
ثانیا تا نصف اموال به زن می رسد نه لزوما نصف اموال دقت کنید این مطلب مهمی است ثالثا معمولا قضات به این مطلب رای نمی دهند و ملغ ناچیزی را لحاظ می کنند مگر در شرایط خاص

باتوجه به توضیحات ، نهایت مهریه رابه طور اقساط پرداخت می کنید

سلام
اموالی که از شما توقبف شده اگر از مستثنیات دین باشند رفع توقیف میشود و نهایتا مهریه تقسیط میشود و جلب با حبسی صادر نمیشود... به نظر منطقی ترین راه فعلا همان اخذ حکم الرام به تمکین است...

با سلام
لازم وضروریست بدوا دادخواست تمکین خود را پیگیری
نمایید واگر رای بنفع شما مبنی بر الزام زوجه به تمکین صادر وقطعیت پیدا نمود وزوجه به منزل مشترک بازنگشت میتوانید دادخواست طلاق را تقدیم نمایید ودر اینصورت شرط تنصیف نیز از بین خواهد رفت چرا باتوجه به ثبوت نشوز و عدم تمکین زوجه در دادگاه، اجرای شرط تنصیف دارائی زوج با توجه به شرایط مقرر در آن موضوعا منتفی خواهد شد