اثبات پرداخت بدهی به وسیله کارتخوان مغازه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۱ #51075506

۲۰ میلیون بدهی به شخصی داشته ام و بابت آن دو سفته ۱۰ میلیونی به ایشان داده بودم.
۱۷ میلیون آن را درچند نوبت در مغازه ایشان کارت کشیده ام. ( پوز مغازه )
الآن یکی از سفته ها را اجرا گذاشته و قصد اجرای سفته دوم را هم دارد.
۱-از طریق صورتحساب بانکی میتوانم پرداخت ۱۷ میلیون را اثبات کنم؟
ایشان کافی نت دارند و هزینه هیچکدام از خدمات ایشان به اندازه مبالغ پرداختی نیست.
۲- اگر حساب دستگاه کارتخوانی که در مغازه استفاده میکنند به نام خودشان نباشد چه؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تقاضای استعلام از بانک کنید و پرینت پرداخت ها را ضمیمه کنید اگر پرداخت های شما بعد از تاریخ سررسید سفته ها باشد واثبات نشود بابت دین دیگری بوده ،مورد قبول دآدگاه قرار می گیرد