میگه یا ۶ میلیون بهم میدی یا در دادگاه تجدید نظر میگم مال تو بوده در صورتی که مال من نیست، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۹ #51067718

سلام
چند وقت پیش منو با ۳ تا از دوستانو ایست بازرسی با مشروب گرفت ولی مشروب مال من نبود و صاحب ماشین به عهده گرفت و همه رو آزاد کردن، الان اون فرد امده بمن میگه یا ۶ میلیون بهم میدی یا در دادگاه تجدید نظر میگم ماله تو بوده در صورتی که مال من نیست!! چیکار کنم لظفا راهنمایی کنید یک دانشجویی هستم برام مشکل درست نکنه

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه ایشان صاحب خودرو بوده و علیه خویش اقرار نموده اند و همچنین بدلیل مدعی بودن ایشان مبنی بر اینکه مشروب برای شما بوده،بار اثبات این امر بر عهده ی ایشان میباشد
لذا مسیولیتی متوجه شما نخواهد بود.

با سلام
چون تو دادگاه اعتراف کردهمال اونه و اقرار نزد قاضی بالاترین مدرک محسوب میشه دیگه نمیتونه شونه خالی کنه و همین وصف خودش اخاذی و تحصیل مال از طریق نامشروع می باشد و شما می توانید از ایشان شاکی باشید .
با احترام بهجت

سلام. نگران نباشید. ماشین ماله اونه و اولین شخص مضمونم ایشون هستن و باید ثابت بشه که مال شما بود.. نمیتونه از اقرارشم برگرده.. اگه تونستین وقتی حرف زدید باهاشون شاهدم با خودتون ببرین. در کل کاری نمیتونه بکنه. شما فقط انکار کنید. دلیلی نباشه میرسه به سوگند. و شما هم بیگناهید سوگند میخورید تبرئه میشه. باج ندید به هیچ وجه. هیچ دلیلی برعلیه شما نیست..