بعد از گذشت ۳ ماه خریدار شکایت کرده که ماشین جاهای مختلف رنگ دارد؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۲ #51058745

سلام
ماشینی را فروخته ام و خریدار قبل از خرید به کارشناس رنگی که انتخاب خودش بود برد و کارشناسی شد و فقط دو تیکه رنگ داشت و خریدار قبول کرد و خرید و من هم از همین ۲ تیکه رنگ اصلا اطلاعی نداشتم بعد از گذشت ۳ ماه خریدار شکایت کرده که ماشین جاهای مختلف رنگ دارد و جاهای مختلف ماشین مثل کفی و ستون مشکل دارد و طلب ۳۰ ملیون وجه برگشتی کرده برای دفاع از خود باید چکار کنم؟ در صورتی که ایشان قبل از خرید باید کارشناس های مختلف میبردن نه بعد از آن خواهش میکنم جواب دهید ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حالت کلی با گذشت مدت ۶ ماه ادعای مذکور قابل استماع نخواهد بود مگر آنکه توافق دیگری در مبایعه نامه وجود داشته باشد .

سلام
ادعای ایشان اگر خلاف مبایعه نامه باشد قابل قبول نیست
میبایست شروط مبایعه نامه مطالعه شود

سلام بزرگوار . با توجه به سوال تون نیاز هست متن قرارداد فروش خودرو ملاحظه و شرایط و مفاد بیع نامه بررسی شود . درخصوص کارشناسی رنگ در قرارداد صحبتی شده و برگ تائیدیه گرفته شده ؟

چنانچه چنین موردی صورت گرفته باشد ادعای ایشان قانونا تاثیری ندارد .