تامین دلیل بابت خسارت به دندان و سپس مطالبه خسارت ممکن است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۳ #51033765

با سلام. برای دکتری که به دندون‌هام خسارت زده میشه تامین دلیل انجام داد و بعد دادخواست حقوقی فرستاد که خسارت رو بگیرم؟ نمیخوام برم نظام پزشکی. لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،با در داشتن مدارک و مستندات به دفاتر قضایی مراجعه و اعلام شکایت کنید

با سلام
شما می توانید شکایت خود را در دادسرای جرایم پزشکی پیگیری کنید و برای تعیین آسیب های وارده و مطالبه دیه به پزشکی قانونی ارجاع داده می شوید.

باسلام؛
چنین جرایمی برای رسیدگی به دادسار جرایم پزشکی اررجاع میشود و سپس برای معاینه پزشکی نیز میبایست در پزشکی قانونی حضور یابید.

امکان طرح درخواست تامین لیل با جلب نظر کارشناس مانعی ندارد لذا می توانید اقدام کنید

سلام
می بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه و طرح دعوا نمایید و در روند رسیدگی به پزشک قانونی ارجاع خواهند داد .

سلام می توانید در دادسرای پزشکی شکایت نمایید پس از ارجاع به کمسیون و تعین میزان دیه ،مبلغ را دریافت نمایید

با سلام بابت قصور می توانید از طریق دادسرای جرایم‌رپزشکی اقدام کنید از طریق ارجاع به پزشکی قانونی میزان دیه قابل مطالبه است اگر دیه کم بود و هزینه های انجام شده برای ترمیم و بهبودی بیشتر بود به پیوست مستندات،از طریق حقوقی طبق ماده ۱ قانون مسئولیت مدنی و اصل لاضرر و لاضرار فی اسلام‌ می توانید خسارات مازاد بر دیه را مطالبه کنید.