شاهدی ندارم جز خانوادم که اثبات کنم ایشون چند ماهه مارو ترک کرده، چطوری میشه اثبات کنم تا طلاقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #51032601

باسلام و عرض ادب
شوهرم طبق عادت همیشگی اش بعد از بحث راجع به یک موضوع کوچک بعد از خودزنی و در اکثر موارد آسیب رساندن بمن و توهین های افتضاح به من و خانوادم، منزل را ترک میکند و هر دفعه بعد از اقرار به گناه و عذرخواهی بعد یک ماه برمیگردد، و من هر دفعه بخاطر دختر کوچکم ( الان ۱۰ ماهشه ) ناچار به بخشیدن ایشون میشم، اما از بار آخر که مث همیشه رفت حدودا ۳/۵ماه میگذره و باز ایشون ماشین بنده رو ( سند بنام خودم هست ) رو بردند اما ایندفعه خبری ازشون نیست، منزل اجاره ای رو بخاطر کرایه اش، پس دادم و به منزل پدریم برگشتم، تا بالان حتی ریالی برای من و فرزندم نفرستاده و از خودش و خانواده اش هیچ خبری نیست، اونها یزدی و ساکن اونجا هستند
حال میخواستم مرحمت کنید من رو در رابطه با مسایل ذیل راهنمایی بفرمایید
۱- بر طبق پرس و جوی بنده، گویا راهی جز تنظیم شکایت در خدمات الکترونیک قضایی در خصوص پس گرفتن ماشین ندارم، حال اینکه ایشان بارها گفتن که نمیذارم قالپاقش هم دستت برسه ( با توجه به پروسه طولانی اینچنین شکایتی ایشان فرصت کافی برای تخریب مال من دارند )
نمیشه من ماشین رو ربوده شده اعلام کنم، مثلا در محلی وایستم و زنگ بزنم ۱۱۰ بگم ماشینم ربوده شده و آنها ماشینو پیدا و توقیف کنند؟؟؟
۲_شاهدی ندارم جز خانوادم که اثبات کنم ایشون چندماهه مارو ترک کرده، چطوری میشه اثبات کنم تا ازین طریق بتونم طلاقمو بگیرم ازش
۳-نفقه بچه یا خودم چی میشه، چون درآمدی ندارم و خرج منو بچمو پدر بازنشسته ام میدن
۴-واسه مهریه امیدی ندارم چون بخاطر مهریه همسر سابقش، همه داراییش بنام مادرشه، و اینکه میخام موقع گرفتن حضانت دخترم بعنوان اهرم تبادل استفاده کنم اگه خدا کمک کنه و امکان پذیر باشه
آقای وکیل خواهش میکنم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مهریه هم می‌توانید با طرح دادخواست حقوقی مطالبه مهریه و بابت هزینه دادرسی زیاد آن از مجوز قانونی ماده ۵ قانون حمایت خانواده استفاده کنید.

با سلام، ۱- در خصوص خودرو بدوا اظهارنامه مبنی بر استرداد آن برای ایشان فرستاده و با پیامک هم به ایشان اعلام کنید و پس از آن مبادرت به طرح شکایت کیفری در غالب خیانت در امانت نمائید؛
۲- درخصوص نفقه خویش و فرزند، شکایت کیفری مبنی بر ترک انفاق(نفقه گذشته) مطرح نمائید؛
۳- دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه نفقه گذشته و حال با جلب نظر کارشناس مطرح نمائید؛
در نهایت با توجه به مراتب فوق و تظر به عسروحرج می‌توانید برای طلاق اقدام کنید ...