فروشنده از دریافت قسط دوم سرباز زده و خواهان فسخ قرارداد بدون پرداخت خسارت می باشد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #51023867

مبایعه نامه برای خرید ملک تنظیم و امضا گشته و فرد خریدار به تمام تعهدات مالی خود عمل نموده ولی فروشنده از تحویل ملک سرباز زده و مایل به فسخ مبایعه نامه بدون پرداخت هیچ خسارتی است و فروشنده تا پیش از دریافت قسط اول مبیع، سند را به رویت خریدار نرسانده است و تنها پس از دریافت قسط اول با اصرار خرید و رویت پشت سند، مشخص شد که سند به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در رهن بانک می باشد. با تمام این اوصاف خریدار در موعد مقرر پیش قسط دوم را پرداخت نمود تا فک رهن صورت گیرد و کار به روال عادی خود بازگردد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ابتدا اظهار نمه ای برای ایشان ارسال نمایید و در صورت عدم اقدام به جهت الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه ایشان طرح دعوا نمایید !

سلام
موعد تحویل و یا تنظیم و انتقال سند به نام خریدار رسیده یا بعد از پرداخت تمامی اقساط؟
دادخواست مبنی برا انجام تعهدات قرارداد من جمله تحویل و تسلیم مبیع الزام به رفع رهن و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و اگر خسارتی هم برای تاخیر در انجام تعهدات قید شده هم در دادخواست مطالبه کنید