با تقاضای استعفای من، قبول نشده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۲ #51017052

بنده حدود ۲۵ روز گذشته از شرکتی در حوزه ی برنامه نویسی استعفا دادم اما مدیریت شرکت با استعفای من با اینکه تمامی موارد رو کامل تحویل دادم و حتی مورد تایید مدیر بخش فنی هم رسیده، موافقت نکردند و هیچ تسویه حسابی هم صورت نگرفته، در عین حال هنوز گاها به بهانه ی انجام یک سری کارها مثل رفع اشکال و باگ گیری برنامه ها از سمت شرکت منو مجبور میکنن که بیام و این مسئله زمان گیر هست برای من و به موقعیت های شغلی جدیدم ضربه میزنه.
آیا محدودیتی در این وضعیت وجود داره؟
و اینکه در بندی از قرارداد شرکت نوشته شده بود که ۵ ماه پس از استعفا یا پایان قرارداد من موظف هستم که پشتیبانی پروژه هایی که درگیرشون بودم رو انجام بدم. نکته دیگه هم هستش این شرکت بدو استخدام از من سفته گرفت البته پشت سفته ها نوشتم که در جهت حسن انجام کار، شرکت سفته ها رو ۵ ماه بعد از قرارداد نگه میداره حدودا.
آیا این حق رو داره؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر آنچه در قرارداد ذکر شده لازم الاجرا است

سلام
اگر مدت ۵ ماه پس از ترک کار در قرارداد ذکر شده موظف به انجام تعهدات قراردادی خود هستید در کل هر بندی که در قرارداد عنوان گردیده برای طرفین لازم الاجرا میباشد

ملاک قرارداد تنظیمی است و باتوجه به توضیحات استعفا شما محل اشکال است و حق با کارفرماست

شما مراتب استعفای خویش را طبق اظهارنامه به شرکت ارسال نمایید و ۵ ماه از تاریخ ارسال اظهارنامه پشتیبانی اعلام نمایید و خواستار سفته حسن انجام کار پس از ۵ ماه شوید تمامی مراتب را در اظهارنامه ذکر کنید

سلام دوست عزیز
شما حق دارید در مجموعه کار نکنید و استعفا دهید و پذیرش استعفا توسط مدیر مهم نیست فقط پشتیبانی فنی را ادامه دهید ضمنا حتما بایستی نسبت به دادخواست استرداد سفته ها اقدام نماید

بر اساس توافق و تعهد خودتان ملزم شده اید پنج ماه پشتیبانی کنید و پنج ماه مذکور چک و یا سفته نزد شرکت باقی بماند. مجوز شرکت بر اساس قراردادفی مابین تان است