آیا سابقه کار من در بیمه عطف به ماسبق میشود،و اینکه میتوان از کارفرما بابت بیمه معوقه شکایت نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۲ #51001771

با سلام
بنده از شهریور پارسال مشغول به کار در شرکتی شدم و کارفرما لیست بیمه مرا رد نمیکرد، روز گذشته بازرس اومد و با حساب حرف کارفرما شروع کار مرا از خرداد امسال میخواست ثبت کند و من فرم استخدامی که بدون مهر و امضا کارفرما میباشد، به ایشون نشون دادم، ایشان گفت یا باید امضا داشته باشد، یا از همکارانم استشهاد بگیرم، مبنی بر اینکه از شهریور ماه کار می نمایم از سه تا همکارانم امضا گرفتم و قرار شد تا قبل از ساعت ۸/۵ صبح شنبه به قسمت بازرسی تامین اجتمایی بروم.
آیا همچین اقدامی کارساز است و باعث میشود عطف به ماسبق شود؟و در صورت موافقت ایا در صورت عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما،میتوان با همان سابقه بیمه ی رد نشده از کارفرما در اداره کار شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به اد ار ه کار بابت حق بیمه شکایت کنید

بله اقدام شما موثر است.
در صورت احراز سابقه در تامین اجتماعی مدت مذکور جز سابقه شما محسوب و حق بیمه جز دیون کارفرما به تامین اجتماعی محاسبه می شود.
خود اداره تامین اجتماعی پیگیر وصول است اقدامی از طرف شما لازم نیست

سلام به اداره کار شکایت کنید و علاوه بر حق بیمه تامین اجتماعی اگر حقوق معوقه ای هم دارید مطالبه نمایید .