تعلق نیمی از مهریه زوجه پس از فوت به خواهر و برادر

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #50962500

سلام، خانم من اخیرا فوت کرده. پدر و مادر خانمم هم قبلا فوت کرده‌اند. ما فرزند نداریم. آیا نصف مهریه خانمم به برادرها و خواهرانش به ارث می‌رسد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، طبق شرایطی چون همسرتون از طبقه اول وارثی ندارد پس نوبت به طبقه دوم وارث می‌رسد که طبق قانون ارث از مهریه یک دوم به شما بعنوان زوج و بقیه به وراث طبقه دوم مطابق جدول ارث درصورت قبول ماترک از جانب وراث طبقه دوم می‌رسد

با سلام بله با توجه به اینکه در طبقه اول وارث وجود ندارد نوبت به طبقه دوم می رسید و ایشان می توانند در صورت قبول ترکه ، نصف مهریه را مطالبه کنند.

با سلام بله تقریبا یک دوم به طبقه دوم پی رسد البته به خود شما هم تعلق می گیرد

درود
بله یک دوم مهریه را طبقه دوم ارث می‌توانند مطالبه کنند.

با سلام،بله با کسر سهم شما،یک دوم مهریه را طبقه دوم ارث می توانند مطالبه کنند.

درود
بعنوان وراث جانشین پدر و مادر ارث می برند

با سلام
بله چون همسر مرحومتان فی الحال از طبقه اول وارثی ندارد، پدر و مادرشان نیز قبل از وی فوت نموده اند و شرط وراثت زنده بودن حین فوت مورث است، نوبت به طبقه دوم که برادران و خواهران هستند رسیده و ایشان نصف مهریه متوفی و سایر اموال را مستقیما به ارث می برند.