آیا ارسال مدارک به ایشون میتونه برای من مشکل ساز بشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۱ #50925516

یک نفر جهت صدور مدرک لیسانس با استعلام ضمن اخاذی از بنده از من عکس شناسنامه و یک قطعه عکس ۳×۴ گرفتن آیا ایشون میتونن برای من مشکل ساز بشوند
ضمنا ایشون جاعل مدارک بودند و من بنا به شرایط مقتضی به ایشان رو زدم

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تحقق جرم منوط به نتیجه رسیدن جرم میباشد چون هنوز در موضوع مورد نظر شما جرمی صورت نگرفته است برای شما مشکلی ایجاد نمیگردد

چون هنوز مدرکی صادر و جعل نگردیده لذا جرمی نیز واقع نشده و بعید است مشکلی برای شما پیش بیاید .

بهتر هست که مدارکتون را از ایشون اخذ کنید و هیچ اطلاعاتی از خودتون در اختیار ایشان نگذارید و قضیه را به صلحی که منجر به نفع دو طرف باشدپایان دهید.
*قانون مجازات اسلامی ما در مواد ۵۲۳ الی ۵۴۲ تمامی موارد جعل و تزویر رو قید کرده و کسی را که از آن اسناد استفاده کند را نیز مجرم شناخته و برای وی مجازات تعیین کرده است.

باسلام
در صورت اثبات اطلاع داشتن شما از موضوع و نیز دست داشتن در این مورد شما نیز محکوم خواهید شد

شما نیز مرتکب جرم شده اید و درصورت بروز مشکل باید پاسخگو باشید

سلام
در صورت اعلام و موافقت رضایت شما جهت جعل مدارک شما هم مجرم شناخته میشوید