مدت زمان اجرای رای مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۱ #50917881

سلام خسته نباشین من یه سال و نیم و از نامذم شکایت کردم و بعد از یه سال نیم جلبشو گرفتم الان داداگاه میگه میتونه قسط بندی کنه الان اگه قسط بندی کرد از وقتی قسط بندی کرد چند وقت طول میکشه که باید پولو واریز کنه و حداقل پیش قسط و حداکثر پیش قسط تا چند سکه هست مهریه ی منم ۵۰۰ سکه ی عندالمطلبه است ممنون میشم حواب بدین اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر قاضی و اوضاع مالی طرف بستگی دارد

درود بر شما، درصورتی که زوج درخواست اعسار دهد و این اعسار اثبات و تایید شود، مهریه تقسیط خواهد شد. مقدار دقیق پیش قسط و اقسایط نیز بر اساس تشخیص قاضی و تمکن مالی زوج تعیین می‌گردد.

اصولا میزان پیش قسط و مبلغ اقساط مهریه بنا به تشخیص قاضی رسیدگی کننده تعیین میگردد .

پرسشگر محترمه
بمحض قطعی شدن رای، ایشان (زوج) می‌تواند اعسار دهد، اگر پذیرفته شود باید اولین قسط را پرداخت تا آزاد گردد و هریک از اقساط تاخیر شود، می‌توان تقاضای جلب کرد.

سلام و درود
در صورت ارایه دادخواست اعسار از ناحیه زوج (عدم توانایی پرداخت) و پذیرش آن توسط دادگاه تقسیط خواهد شد
نحوه تقسیط با توجه به اوضاع و احوال و شرایط مالی زوج تعیین خواهد شد
حداقل و حداکثر ندارد
در پرونده ای با ۲ سکه پیش و هر ۳ ماه یک سکه
در پرونده ای دیگر بدون پیش و هر ۲۰ ماه یک سکه
پیشنهاد این است که در صورتی که ایشان مالی دارد معرفی و توقیف نمایید
موفق و موید باشید

درود
اگر اعسار داده اند و مورد پذیرش قرار گرفته تقسیط می شود پیش قسط و پرداخت مابقی آن نیز با توجه به درآمد همسرتان بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

درصورت درخواست اعسار زوج و تایید قاضی ، مهریه به صورت اقساط به شما پرداخت میشود . میزان پیش قسط و مبلغ اقساط نیز بنا به تشخیص قاضی تعیین میگردد .