یک مال توسط چند طلبکار قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۲ #50908458

با سلام بنده درخواست تامین خواسته روی پرونده حقوقی ام گرفته ام متهم سابقا یک طلبکار داشته است که پلاک ثبتی را از متهم پیدا کرده و توقیف کرده است.طبق گفته طلبکار ایشان مال مازاد دارد آیا بنده می توانم به عنوان طلبکار دوم مال را توقیف کنم.لطفا راهنمایی کامل بفرمایید که مراحل کار چگونه است.ضمنا توقیف طلبکار متهم زودتر از تامین خواسته بنده بوده است.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مازاد قابل توقیف توسط دیگر طلبکاران است

با سلام
بله در صورت داشتن مازاد میتوانید اقدام به توقیف آن نمایید
برای این امر بایستی از طریق دستور مراجع قضایی ( اجرای احکام شعبه رسیدگی کننده ) و ارایه دستور به اجرای ثبت اقدام نمایید

سلام بله می توانند در ردیف دوم مال را توقیف کنید ولی طلبکار اول در اولویت هستند و پس از مزایده و فروش مازاد به شما تعلق خواهد گرفت