بخشی از مهریه ایشان از طریق ثبت به اجرا گذاشته شده است مجدد مهریه درخواستی از دادگاه را تقسیط نموده است، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #50884200

با سلام ، همسر بنده بخشی از مهریه خود را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و توانسته یک چهارم حقوق بنده رو توقیف و ماهیانه به حساب خودش واریز کند و برای بخش دیگری از مهریه هم از طریق دادگاه اقدام نموده است و دادگاه نیز با علم بر اینکه بخشی از مهریه ایشان از طریق ثبت به اجرا گذاشته شده است مجدد مهریه درخواستی از دادگاه را تقسیط نموده است ، سوال من این است که قاضی طبق قانون می تواند اینکار را بکند یا خیر و اگر من اعتراض کنم ، فایده ای دارد یا خیر؟ آیا رای در دادگاه تجدیدنظر قابل شکوندن هست؟ و اگر رای در دادگاه تجدید نظر تائید شود من چیکار می تونم بکنم چون واقعا دریافتی بنده اونقدری نیست که بتونم دوبار قسط مهریه بدم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای دادگاه صحیح است و اعتراض به رای صادره فایده ای ندارد و زوجه میتواند قسمتی از مهریه را از طریق ثبت و قسمت دیگری را از طریق دادگاه مطالبه نماید و قانونی است .
شما فقط بایستی دادخواست تعدیل اقساط بدهید تا مدت پرداخت اقساط طولانی تر شود .

ضمن سلام و احترام
در پاسخ به سوال جناب عالی باید عرض کنیم که بله رای دادگاه صحیح است و تقسیط مهریه ی درخواستی که مورد حکم واقع شده خلاف اصول نیست.
اما اینکه شما نمیتوانید مبلغ اقساط را بپردازید خود مقوله ای جداست ،که باید با ارایه دادخواست مبنی بر عدم توان پرداخت اقساط به شکل منظور در حکم و اجراییه،درخواست تعدیل کنید و البته پس از احراز واقع ،دادگاه در پرداخت اقساط متناسب با شرایط شما رای خواهد داد.