آیا ادعای ورثه درست بوده و بعد از فوت وی این کار را می توانند بکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #50842616

با سلام.شخصی مبلغی پول را به عنوان کمک و به صورت بلاعوض به یک نفر داده است. اما فرزندان وی راضی به این کار نبوده و ادعا نموده اند که بعد از فوت پدرشان با گرفتن پرینت حساب،از گیرنده وجه شاکی شده و پول را به همراه دیرکرد پس می گیرند.
۲- اگر این کار را بکنند گیرنده وجه چه اقدامی باید بکند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا شما با معرفی دو نفر شاهد میتوانید ادعا نمایید که آن مرحوم این مبالغ را به شما هبه نموده اند .
دوما با معرفی شهود میتوانید ادعا نمایید به شما بدهکار بوده اند و بدهی خود را بدین طریق پرداخت نموده اند.
سوما این طرف قضیه هم هست که وراث احتمالا با معرفی شاهد و یا در صورت داشتن دست نوشته سند و یا مدارکی میتوانند ادعا کنند که پدرشان این مبالغ را به شما قرض داده اند.

سلام اگر اینطور که شما بیان کردید باشد ورثه در صورتی میتوانند علیه گیرنده وجه اقدام کنند که بتوانند عدم بدهکاری و عدم هدیه بودن آن وجه و یا طرق دیگر عدم استحقاق گیرنده وجه را اثبات کنند.