در صورت شکایت، آیا قادر خواهم بود این آقا را مجرم معرفی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #50839278

با عرض سلام.
بنده آقا هستم و در فضای اینستاگرام با خانمی صحبت میکردم و این صحبت فقط در حد صحبت های معمولی بود و هیچگونه ارتباط عاطفی بین ما نبود، پس از مدتی این خانم گفتن که با فردی آشنا شدن و رابطه عاطفی دارن و حرف های ما هم ادامه داشت ( البته رابطه آنها رسمی نبود )، حتی مواقعی با آن پسر هم صحبت کردم و رابطه خوبی بود، تا اینکه خانم پیام دادن و حرف شد که پسری که با آن رابطه داشته به او خیانت میکرده و راهکاری میخواست و از روی خیر خواهی به ایشان گفتم که رابطه را تمام کنند و این چنین حرف ها، اما پسر مورد نظر رمز صفحه خانم را داشتند و مکالمه ما را خوانده و گفتن که دیگه پیامی به این خانم ندهم، البته به دلایلی که گفتم و اینکه این رابطه رسمی نبود و ایشان حق تعیین تکلیف برای خانم و من را نداشتند گفتم در صورتی که خود خانم بخواهند من دیگه حرفی نخواهم زد که البته بعدا بخاطر پیگیری ایشان قبول کرده و پیامی ندادم و صفحه بنده از طرف ایشان مسدود شد (بلاک)، در طی این مدت که گذشت چندین بار از طرف این صفحه (به تشخیص بنده از طرف خانم، با توجه به اینکه ایشان به من اعتماد داشتند) درخواست فالو ارسال شد که هر بار پس از پذیرش یا در صورتی که جوابی به درخواست نمیدادم پس از یک یا دوروز درخواست حذف میشد و صفحه من از طرف ایشان بلاک میشد ( که به تشخیص بنده از طرف همان آقا بود)، اما چند روز پیش باز با درخواست این خانم مواجه شدم ولی اول بدون توجه واکنشی نشان ندادم چون فکر میکردم مثل دفعات قبل خواهد بود اما پس از یک روز مشاهده کردم تصویر پروفایل مشکی زدن و بر همین اساس تصمیم گرفتم درخواست رو قبول کنم، البته بنده پس از قبول درخواست هیچ پیامی ندادم تا خانم خودشان پیام دادن و پس از پرس و جو مشخص شد که تصویر مشکی بخاطر فوت خاله ایشان بوده است و به نیت خیر به ایشان تسلیت گفتم و یک ساعتی در مورد وضعیت و شرایط خود صحبت کردیم که من در مورد زمان و محل احتمالی سربازی با ایشان صحبت کردم و از شرایط شغلیم، پس از چند ساعت دیدم که آن آقا با الفاظ زشت و عصبانیت در همان صفحه به من پیام دادند و گفتند که قرار شد پیام ندهی و من هم به ایشان گفتم که اول اون خانم پیام داده و من هم جواب دادم، بعدا گفتن بلاک کن و من گفتم اگه شما اجازه بدی و پیج من رو بلاک نکنی من حتما بلاک میکنم (به این دلیل که همیشه قبل از اینکه من صفحه اون خانم رو بلاک کنم صفحه من رو بلاک میکردن و دسترسی من به پیج اون خانم ممکن نبود تا بلاکشون کنم) که در ادامه ایشان شروع به فحاشی کردن و منهم بهشون گفتم که درست صحبت کنن اما در ادامه فحاشی قطع که نشد شروع به فحاشی ناموسی و تهدید بنده کردن، به نظر پدر این آقا یک فرد نظامی هستند و گفتند جایی که قرار است من سرباز باشم فرمانده آنجا را میشناسد و همچنین مرا تهدید کردند در شهر محل آموزشی خدمت سربازی به سراغم می آید، همچنین تهدید به اینکه خانواده مرا مورد تعرض قرار خواهد داد و انتساب فحش های ناموسی به خواهر مرحوم بنده که منجر به این شد عصبانی شوم و به فحاشی این آقا مثل خودشان واکنش نشان دهم، البته موفق شدم اینبار قبل از مسدود شدن قسمتی از پیام ها را اسکرین شات بگیرم و ذخیره کنم تا در صورت لزوم اقدام کنم، ایشان بصورت خلاصه نسبت به بنده فحاشی ناموسی، تهدید به ضرب و شتم و تهدید به تعرض به خانواده من و همچنین تهدید به استفاده از رابطه خود در مرکزی که احتمالا خدمت سربازی را خواهم گذراند برای پیدا کردن بنده داشتند.
سوال من در نهایت این است که در صورت شکایت از ایشان قادر خواهم بود این آقا را مجرم معرفی کنم؟
و اینکه جوابی که در فحاشی به ایشان دادم ( که البته بعد از شنیدن الفاظ رکیکی که به ناموس و خواهر مرحوم بنده منصوب نمودند این کار را انجام دادم) در قانون قابل چشم پوشی خواهد بود؟

در نهایت تشکر از زمان ارزشمندتون که برای پاسخگویی به بنده خواهید گذاشت.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است موضوع را پیگیری نکنید

سلام دوست گرامی
چون سرورهای اینستاگرام در ایران نیست عملا امکان استعلام از این شبکه اجتماعی وجود ندارد ولی خوب اینستاگرام هم قوانینی دارد و شما می توانید به این شرکت ایمیلی بزنید و موضوع فحاشی را مطرح کنید و می توانید از ایشان نیز در دادسرای جرایم رایانه شکایتی را مطرح کنید و البته نیاز به دلایل قوی دارید تا بتوانید اثبات کنید که صفحه منتسب به ایشان است.

سلام

اگر مدعی هستید که آن آقا صفحه آن خانم را هک کرده اند و از آن طریق اقدام به ارسال فحاشی کردند که شما نمی توانید شاکی باشید آن خانم باید شاکی باشند شکایت شما هم از صاحب اکانت خواهد بود نه از شخص
در نهایت سعی کنید از این مسائل خارج از شئونات قانونی فاصله بگیرید و زندگی عادی و بدور از حاشیه در پیش بگیرید.