تشخیص نهایی مبلغ دیه با قاضی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #50838203

باسلام و عرض ادب خدمت وکلا
ببخشید یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بنده تو تصادف کتف و چنتا از مهره های کمرم شکسته و ریه هام خونریزی کرده دو سه روز پیش هم برگه نهایی پزشک قانونی رو بهم دادن که نوشته ارش بیش از یک درصد و ده درصد دیه کامل سوالم اینه که ایا تشخیص نهایی مبلغ دیه با قاضی هست؟قاضی برای تک تک جاهای اسیب دیده دیه تعیین میکند؟🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
مطابق هر آنچه که‌ پزشک قانونی تعیین نموده قاضی مبادرت به انشا رای می‌نماید.

با سلام
دادگاه بر اساس نظریه پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص میکند.

سلام وقت بخیر
میزان تعیین دیه و ارش طبق مدارک و نظریه پزشکی قانونی است.

باسلام قاضی نسبت به تشخیص پزشکی قانونی مقداردیات را مشخص می نماید.

قاضی طبق نطریه پزشکی قانونی حکم به پرداخت دیه می دهند نه تشخیص خود

خیر اینهاکه قید شده مبلغ دیه رو مشخص میکنه فقط چون دیه یوم الادا می باشد ۲سال ازوقوع جرم قابل پرداخت است ودر اون زمان دیه هرچه قدر باشد محاسبه وپرداخت می شود

قاضی بر اساس نظریه پزشکی قانونی دیه را تعیین می‌کند