همسر من کارت پایان خدمت ندارد و می خواهد غیر قانونی از ایران خارج شود،چگونه می توانم ممنوع الخروجش کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #50836019

سلام خسته نباشید
سوال من راجب همسرم هستش که نه سربازی رفته نه گواهینامه داره ،می خواستم بپرسم که همسر من چندسال پیش قبل ازداجمون یکبار با پاسپورت قلابی رفته تایلند گشته برگشته الان ما به مشکل خوردیم باهم من خونه پدرم هستم از کسی شنیدم که دوباره داره دنبال پاسپورت قلابی می گرده که بره خارج یک مدت بمونه من چطوری می تونم لو بدمش که نتونه از کشور خارج بشه ممنون می شم
راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای درخواست ممنوع الخروجی شوهر :
حتما نیاز به حکم دادگاه خانواده ، و یا بازپرس در پرونده‌های کیفری و یا درخواست ممنوع الخروجی شوهر از طریق اداره اجرای اسناد رسمی ثبت در صورت عدم پرداخت مهریه است.

با سلام نسبت به ایشان نه به عنوان شاکی بلکه به عنوان اعلام کننده جرم به اتهامات استفاده از سند مجعول و ارتباط با باند جعل و خروج غیر قانونی از کشور و فرار از خدمت سربازی به دادسرای محل سکونت گزارش کنید ‌و همچنین اداره گدرنامه را هم در جریان قراردهید.