مدت زمان فراخواندن متهم چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #50810146

سلام ببخشید اگه کسی از یه نفر شکایت کیفری بعمل بیاره به جرم مزاحمت تقریبا بعد از چه مدتی متهم دعوت میشه؟ ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دلایل و مستندات در خصوص شکایت کافی نباشد،شکایت رد و دعوتی صورت نمیپذیرد

سلام و درود
اگر یک سری دلایلی شاکی ارائه بدهد متهم را احضار میکنند، در غیر اینصورت ممکن است هیچ گاه احضار نکنند، ولی معمولا از تاریخ شکایت تا یک ماه نهایتا این اتفاق می افتد و بستگی به پیگیری طرف دارد، انشاالله که هیچ گاه احضار نشوید.