بعد گذشت یک هفته از موعد پرداخت؛ اجاره را نداده اند و می گویند میخواهیم تخلیه کنیم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۸ #50789398

با سلام و وقت بخیر
ما مغازه ای یک ماه پیش با انبار اجاره داده ایم.مغازه ی کناری ما که سر نبش هست و بدون انبار هم هم اندازه ما اجاره می دهد.الان بعد گذشت یک هفته از موعد پرداخت اجاره اجاره را نداده اند و می گویند در نمی آورد و میخواهیم تخلیه کنیم.
الان تکلیف چیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه عقد اجاره از عقود لازم است مستاجر در صورت عدم داشتن حق فسخ نمی تواند قرارداد را یک طرفه به هم زند

درود
مستاجر بدون رضایت موجر نمی تواند یک طرفه فسخ کند شما می توانید اجاره بها را مطالبه کنید.

مطابق شرایط مندج در اجاره نامه و عرف بازار عمل کنید

اجاره عقدی لازم است جز با خیارات و اقاله برهم نمی‌خورد، واگر شرط شده باشد به نفع هریک مبتواند اعمال کند وگرنه خیر لازم اتباع ولازم الاجراست و معتبر است.

بستگی به متن قرارداد دارد . اگر در قرارداد امکان فسخ یگ جانبه از سوی مستاجر پیش بینی شده باشد ، مطابق توافق باید عمل کنید والا تنها در صورت موافقت شما امکان فسخ و اقاله قرارداد وجود دارد .

سلام مستاجر شما نمی تواند یک طرفه قرارداد را فسخ کند زیرا عقد اجاره عقد لازم است مگر اینکه با توافق طرفین عقد را اقاله کنید.

درود بر شما، با عنایت به لازم بودن عقد اجاره، تا زمانی که با یکدیگر جهت اقاله توافق نشود، یا حق فسخی در قرارداد قید نشده باشد، امکان فسخ یکطرفه وجود ندارد.