پدر با همان وکالت نامه می تواند بدون حضور وراث دایی بنده سند را دوباره به اسم خودشان کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #50784274

مادرم آپارتمان پدرم را برای گرفتن وام به نام برادرش (دایی بنده) سند زده چون از برادرشان وکالت جامع داشته اند. برادرشان مسن، مجرد و بدون فرزند بودند. پدر یک سال بعد از برادر مادرم وکالت نامه ای با موضوع خرید دوباره همان آپارتمان دریافت می کنند (یعنی دوباره پدر صاحب ملک شود) ولی سند نمی زنند. درحال حاظر برادر مادر فوت کرده اند و سند به نام ایشان باقیمانده. پدر با همان وکالت نامه می توانند بدون حضور وراث دایی بنده (دو خواهر و یک برادر) سند را دوباره به اسم خودشان کنند؟ سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. وکالت با فوت موکل باطل میشود. حتما باید ورثه ایشان وکالت بدهند جهت تنظیم مجدد سند.