چگونه ثابت کنم که پولی پرداخت نشده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۵ #50735474

سلام.
من شرکتی کار میکردم که هر ماه بابت حقوق اول فیش حقوقی و میدادن امضا میکردیم بعد واریز میکردن. بنا به دلایلی از اواخر بهمن از شرکت اخراج شدم ولی حقوق آدر ماه مرا چون فیش حقوقی امضا کردم ندادن و گفتن نقدی بهش دادیم. چگونه میتوانم ثابت کنم پولی نگرفتم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برابر رای شماره ۲۰-۱۷ مورخ ۲۱/۱/۱۳۹۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری «برگ تسویه حساب کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت، کافی نیست»، لذا کارفرما موظف است فیش‌های مالی واریزی را به عنوان سند مالی پرداختی به کارگر به مرجع رسیدگی کننده ارائه نماید و ابراز دلایلی چون پرداخت نقدی موجب بری شدن کارفرما نمی‌گردد.
در بخشی از رای هیات عمومی مقرر شده «...صرف اینکه کارگر با تنظیم یادداشتی اعلام کند که مزد و حقوق مربوط را دریافت کـرده بدون اینکه کارفرما اسناد مالی ناظر بـر نحوه پرداخت را ارائه کند موجد یقین بر پرداخت مزد و حقوق کارگر نخواهد بود. از این رو در هر مورد که کارفرما مدعی پرداخت مزد و حقوق و مزایا به کارگر است و سندی منتسب به کارگر ارائه می کند که وی مزد و حقوق خود را دریافت کرده ارائه اسناد مثبته پرداخت این مزد و حقوق الزامی است...»

سلام
در صورتیکه ادله ای در این خصوص ندارید میتوانید به شهادت شهود در مورد ارائه ی فیش واریز در ابتدای ماه و واریز مبلغ در انتهای ماه و عدم پرداخت مبلغی بصورت نقد به خود استناد نمایید.