آیا ممکن است خواهران و مادرم بتوانند بدون اطلاع من کارهای انحصار وراثت را انجام دهند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۲ #50689701

سلام دو ماه است که پدر من فوت کرده است و مادرم در قید حیات است. من به احترام مادرم تاکنون اقدام به درخواست سهم الارث نکرده ام اما به نظرم خواهرانم پنهانی دارند اموال پدرم را مال خود میکنند. حال با توجه به اینکه بنده پسر بزرگ خانواده هستم آیا ممکن است خواهران و مادرم بتوانند بدون اطلاع من کارهای انحصار وراثت را انجام دهند و اموال پدرم را مال خود نمایند. با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هر یک از وراث به تنهایی میتواند درخواست صدور گواهی انحصار وراثت نماید و این به معنای انتقال مالکیت به نفع خود نیست .

انحصار وراثت نیازی به حضور تمام وراث ندارد و اساسا با برگه انحصار وراثت فقط وراث محصور می‌شوند و هر گونه اقدام برای تقسیم ماترک مستلزم رضایت یا وکالت احدی از وراث از سایرین است.بنابراین امکان ندارد.

هر یک از وراث می توانند برای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمایند

سلام درخواست گواهی حصر وراثت صرفا با درخواست یکی از وراث هم انجام میپذیرد در صورت قصد آنها بر انتقال میباست برای امضای سند خود شما حضور داشته باشید. پیشنهاد من به شما این است که سامانه ثنا ثبت نام کنید تا از ابلاغیه ها اگاه باشید

با سلام
دادخواست انحصار وراثت را هر یک از وراث میتوانند درخواست کنند ولی اخذ گواهی انحصار وراثت دلیل بر مالکیت نمیباشد

هریک از وراث و هر ذینفع می تواند نسبت به دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نماید

سلام
صرفا میتوانند در خصوص انحصار وراثت اقدام نمایند و این بمعنای دارا شدن مالکیت نمیباشد.