چکار کنم پرونده در دادگاه رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۹ #50663856

با سلام
بنده قرار داد اجاره ای نوشتم بعد از ۳ ماه به دلیل تاخیر مالک قرار داد را فسخ کردیم بخشی از پول را گرفتم مبلغ ۷ ملیون بابت بقیه پول قرارداد و ۳ ملیون بابت خسارت قراردا چک گرفتم که پاس نشده در هنگام فسخ با مالک در قرار داد قید شد که در صورت پاس نشدن چکها مستاجر می تواند خسارت تحویل مغازه را از تاریخ قید شده در قرار داد بگیرد دادخواستی بر این منظور دادیم ولی دادگاه آنرا رد کرد و به حل اختلاف فرستاد پیرو این سوال در بندی از قرار فسخ قید شده که مالک از تاریخ یکم مهر ۹۹ تا تاریخ سی ابان ۹۹ در صورت پاس نشدن چکها باید روزانه مبلغ ۳۰۰ هزار به مستاجر پرداخت نماید که روی هم با چکها میشود مبلغ ۲۸ ملیون تومان چکار کنیم مستقیم در دادگاه برسی شود

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رسیدگی خواسته شما در صلاحیت شورا است

طبق دستورالعمل جدید هرگونه شکایت یا دعوایی ابتدا به شورای حل اختلاف ارسال شده و در صورت عدم حصول سازش مبادرت به ارسال به دادگاه میشود .

خواسته شما در صلاحیت شورای حل اختلاف است

با درود خدمت دوست عزیز ، میتوانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر بابت روزانه و همچنین چک را ثبت نمایید که اگر بالای ۲۰ میلیون تومان باشد در صلاحیت دادگاه است.

درود
در صلاحیت شورا است.

خواسته شما با مقررات فعلی صرفا در صلاحیت شورای حل اختلاف است