می تونم شکایت کنم و دیه بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #50635202

سلام من به بیمارستان مراجعه کردم با اعلام درد در ناحیه بیضه کلیه و مثانه دکتر عمومی بیمارستان تشخیص داد سنگ کلیه دارم بدون معاینه و توجه به ورم بیضه من دارو تجویز کرد و منو به سونی گرافی ارجا داد در صورتی که اصلا تخصص نداشت و از رو تجربه تشخیص داد بعد از ۶ساعت با جواب سونوگرافی به بیمارستان برگشتم یه دکتر دیگه شیفت بود جواب رو به اون دادم دارو نوشت گفت سنگ کلیه است رد کردی سرم زدم و یک سرم هم داد تا فردا اگر متخصص نبود بزنم فردا متخصص نبود سرم رو رفتم بزنم متوجه شدم دارو مربوط به روده است والا ربطی به مجاری ادراری نداره زد شب حالم بد شد رفتم اورژانس بیمارستان بستری شدم منو دوباره فرستادن سونوگرافی مشخص شد پیچ خوردگی بیضه دارم و به دلیل دیر تشخیص دادن باید تخلیه کنم وگرنه مجری به مرگ می شه الان من از آون دوتا دکتر شکایت دارم
می خواستم ببینم می تونم از اولی چون اگر تشخیص می داد می شد تخلیه نکرد شکایت کنم و دیه بگیرم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما می توانید از پزشک اول نیز به اتهام قصور پزشکی شکایت کنید .

سلام. می تونین شکایتی مبنی بر قصور پزشکی بعلت تشخیص اشتباه مطرح کنید که به دادسرای ناحیه ۲۶ اگر در تهران هستید، ارجاع خواهد شد.