امکان و نحوه دستیابی به نام صاحب شماره کارت بانکی نامعتبر

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹ #50617119

سلام، من ۱۷ حساب بانکی داشتم از سال ۸۳ تاکنون و پرینت کل حساب‌های بانکیم رو اخذ کردم از تاریخ افتتاح حساب تا آخرین تراکنش جهت بررسی شخصی و الان تراکنش‌های مشکوکی وجود داره(هم واریز هم پرداخت). شماره کارت خودم رو می‌دونم کدومه، اما اسم صاحب شماره کارتی که به حسابش پول واریز کردم یا به حسابم پول واریز کرده رو ازطریق عابر بانک و سایت‌های تبدیل شماره کارت به شبا و حساب نتونستم پیدا کنم، خطا میزنه و میگه کارت نامعتبر. شاید به خاطر اینکه شماره کارتش عوض شده. الان من فقط اسم این افراد رو نیاز دارم، چطور به اسم این افراد دست پیدا کنم؟به بانک گفتم شما اسم طرف رو نمیدین بهم؟ یک بانک گفت نامه از دادگاه بیار، یک بانک گفت دستور از دادگاه هم بیاری ما دسترسی نداریم، یک بانک میگه زنگ بزن به تهران بگیر، تهران هم پاسخگو نیست تلفنی. الان به نظر شما بهترین راه چیه که به اسم این افراد دست پیدا کنم؟ تا حد امکان از طریق دادگاه و شورا و اینا نباشه راهکار، درضمن در بعضی از تراکنش‌ها علاوه بر شماره کارت، شماره حساب درج شده و بعضی‌ها فقط شماره کارت درج شده. سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بجز راهکار قضایی که موافق آن نیستید و مراجعه به بانک که پیگیری کرده اید راه حل دیگری وجود ندارد .

با سلام هر بانک سیستم های ذخیره اطلاعات متفاوتی دارند و حتی با دستور دادگاه هم ممکن است نتیجه های متفاوت حاصل شود. ضمن اینکه دادگاهها در یک دعوی واقعی پرونده تشکیل می دهند و اقدامات لازم را انجام می دهند.

شماره حساب در مورد مساله شما حریم خصوصی افراد هست به غیر از دستور دادگاه راهی برای دسترسی نیست

با سلام
اگر مشکل خاصی به وجود نیامده بهتر است صرف نظر کنید چون به جز استعلام قضایی راهکار خاصی ندارد.

سلام صرفا بانک می تواند به شما کمک نماید