لطفا بفرمایید برای به جریان انداختن پرونده طلاق چکار باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #50588676

با سلام. بنده سال ۹۰ ازدواج کردم که همسر بنده به هیچ عنوان با من سازش ندارد.در حال حاضر هم یکماه هست که بعد از دعوا و بحث به خانه پدرش رفته و برنگشته مهریه ایشان ۵۰۰ سکه طلا است و بنده با حقوق ماهیانه ۴ میلیون توانایی پرداخت مهریه ندارم و همچنین اصلا توانایی زندگی مشترک با ایشان را ندارم.
و تقسیط مهریه به چه صورت هست؟ ایا ماهیانه تمام حقوقم را باید پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوصپذیرش تقسیط یک چهام حقوق را باید پرداخت نمایید

اگر توان پرداخت یکجای مهریه را نداشته باشید باید درخواست اعسار را مطرح کنید تا مهریه را به صورت اقساط بپردازید . تعیین میزان اقساط بستگی به نظر قاضی دارد و اگر مقرر شود از حقوق شما مبلغی کسر گردد تا سقف یک چهارم برای افراد متاهل و یک سوم برای افراد مجرد امکانپذیر است .

فعلا باید ازطریق اداره ثبت اقدام شود وحقوق شما تا یک چهارم قابل توقیف است واگراموالی نباشد به دادگاه مراجعه می نماید که درآن صورت می توانید اعساروتقسیط بدهید

مادامیکه تکلیف حق و حقوق از جمله مهریه همسرتو روشن نکنید نمیتوان طلاق داد مگر باپرداخت نفقه و عدم تمکین همسرت کخ درآنصورت میتوانی درخواست ازدواج مججد بدهی

میتوانید دادخواست اعسار دهید در صورت پذیرش یک چهارم حقوقتان توقیف خواهد شد

با سلام دادخواست طلاق و اعسار از پرداخت مهریه را مطرح نمایید.

با سلام
می بایست دادخواست اعسار تقدیم نمایید .
در صورت پذیرش مهریه تقسیط می گردد .
خیر یک چهارم حقوق شما توقیف خواهد شد .